Video: Opasan start Grygere na 100 milijuna eura vrijedna koljena

LIJEČNICI madridskog Reala tijekom ovog vikenda su obavljali preglede desnog koljena Portugalca Cristiana Ronalda, strahujući od opasnog oštećenja nakon što je Juventusov češki branič Zdenek Grygera brutalno startao na Ronalda.

Juventus je u polufinalu Peace Cupa pobijedio Real s 2:1 u Sevilli, ali više od poraza u Realu su bili zabrinuti zbog mogućih posljedica vrlo grubog starta Grygere na Ronalda u posljednjim minutama utakmice.

Ronaldo je provukao loptu pored Grygere koji je neoprezno podigao nogu i ''đonom'' ušao u Ronaldovo desno koljeno, te mu zabio krampone kopačke u isto. Ronaldova prva reakcija i njegov vrlo bolni izraz lica sugerirali su mogućnost teške ozljede. Grygera je za taj start zaslužio crveni karton, no, dobio je samo žuti. Ronaldo se, ipak, nakon ukazane liječničke pomoći, vratio u igru.

Realovi liječnici sproveli su seriju testova kojima su, srećom, ustanovili da, osim nekoliko modrica, Ronaldovo koljeno nije pretrpjelo nikakva oštećenja.

Real igrača osigurao na 100 milijuna eura

“Kraljevski klub” je Portugalca osigurao na 100 milijuna eura! Kako javlja španjolski El Mundo, predsjednik Reala Florentino Perez je u velikom strahu da bi njegovu najskuplju “igračku” netko od suparničkih nogometaša mogao teško ozlijediti, pa je odlučio osigurati njegove noge.

A da Perezov strah nije bezrazložan dočarava i podatak koji je iznio madridski klub. U prve tri pripremne utakmice, u kojima Portugalac nije odigrao svih 270 minuta, na njemu su napravljena čak 34 prekršaja! A neki su od njih bili posebno opasni, budući da su protivnički braniči ciljali Ronaldova koljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.