laver cup

VIDEO Ovo je trenutak kad je Nadal zaplakao zbog Federera

Foto: Screenshot

ROGER FEDERER je sinoć u Londonu na meču parova između Europe i Svijeta na revijalnom turniru Laver Cup završio veličanstvenu karijeru. Švicarac je u paru s Rafaelom Nadalom izgubio od Jacka Socka i Francesa Tiafoea 4:6, 7:6, 11:9, a nakon meča je uz puno emocija govorio o kraju karijere.

Rafa je bio njegov najveći rival u karijeri, a i Španjolac je emotivno proživio Federerov kraj. Rafa je jedva suzdržavao suze dok je Jim Courier intervjuirao Federera na terenu, no kad je Roger počeo plakati, počeo je i Nadal. To možete vidjeti od 2:45 u ovom videu.

Federer je nakon toga sjeo na klupu kraj Nadala, a na videozidu se vrtio kratak film o njegovoj karijeri. On i Nadal zajedno su ga gledali, a onda se ni Rafa više nije mogao suzdržati te je i on baš zaplakao sjedeći kraj svojeg velikog rivala.

Federer i Nadal su se na Touru susreli čak 40 puta, a Španjolac je pobijedio u 26 mečeva. U finalima su igrali 24 puta, a Nadal i tu ima pozitivan omjer 14:10. Najviše od svih njihovih mečeva pamti se finale Wimbledona 2008. koje je Nadal dobio 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7.