VIDEO Pique namjerno propustio loptu, Barella uletio i zabio za Inter

Screenshot: Reddit

BARCELONA i Inter su u nevjerojatnoj utakmici 4. kola skupine C Lige prvaka odigrali 3:3. Barcelona je povela u 40. minuti golom Dembelea da bi Inter potpuno neočekivano preko Barelle u 50. i Martineza u 63. minuti okrenuo susret. Lewandowski je u 82. izjednačio prije nego što je Gosens u 89. minuti opet šokirao Nou Camp. Ipak, Barcu je od ispadanja iz LP-a spasio Lewandowski u sudačkoj nadoknadi.

Veliku grešku napravio je Barcelonin dugogodišnji stoper Gerard Pique kod prvog gola Intera. U 50. je minuti namjerno propustio loptu koja je išla u njegov peterac. Raširio je pritom ruke kao da signalizira da je ta lopta na sigurnom. No ispostavilo se da je veznjak Intera Nicolo Barella bio iza njegovih leđa. Uletio je taman između drugog stopera i golmana te zabio za poravnanje.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL INTERA

Barcelona nije osigurala prolazak

Nakon ovog remija Barcelona više ne ovisi sama o sebi za prolazak u daljnju fazu natjecanja. Ako Inter za dva tjedna kod kuće pobijedi Viktoriju Plzen, koja je izgubila od Bayerna 4:2, Talijani će osigurati drugo mjesto zbog boljeg međusobnog omjera s Barcelonom (1:0 i 3:3).

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.