VIDEO Prosinečki nije mogao protiv kiksa obrane i Kvičine majstorije

Foto: Profimedia

CRNA GORA izgubila je u Podgorici prijateljsku utakmicu od Gruzije 3:1. Momčad Roberta Prosinečkog već nakon 33 minute je gubila 2:0 i nije se uspjela vratiti. Goste je u vodstvo u 10. minuti doveo Otar Kiteišvili, a na 2:0 povisio je Georges Mikautadze u 33. minuti.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Prosinečkom je presudilo što je kod prvog gola obrana njegove momčadi ostavila samog igrača kojeg je zabio, dok je kod drugog sve napravio Kviča Kvaratškelia sjajnim odigravanjem u prostor, kojim je izbacio obranu Crne Gore, a Mikautadze ostavio samog pred golom. 

Crna Gora se vratila u 66. minuti golom Stevana Jovetića, no pobjedu Gruzije potvrdio je Budu Zivzivadze šest minuta prije kraja. Gruziji je to bila zadnja provjera uoči Europskog prvenstva na kojem će igrati u skupini s Turskom, Češkom i Portugalom, a prvu utakmicu igra 18. lipnja protiv Turske.

Prosinečkom pak je ovo drugi poraz zaredom i to u četiri dana, nakon šo je izgubio 2:0 od Belgije. Prethodno je staž na klupi Crne Gore počeo prijateljskim pobjedama protiv Bjelorusije i Makedonije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.