KSW 56

VIDEO Protivnik mu se unio u facu, hrvatski borac jedva suzdržavao smijeh

Foto: screenshot KSW

VEČERAS se u Poljskoj održava KSW 56, veliki borilački event na kojem nastupaju čak četiri Hrvata - u borbi večeri sudjeluje Roberto Soldić, Ivan Erslan se bori za titulu u poluteškoj kategoriji, a u predborbama ćemo vidjeti i Filipa Pejića te Francisca Barrija.

Jučer je održano službeno vaganje i sučeljavanje, a zanimljivu scenu smo vidjeli kad su na podij izašli Barrio i Mateusz Legierski.

Poljak se unio u lice Argentincu s hrvatskim državljanstvom, držeći čvrst i ubojit pogled na njegovim očima. Barrio je u međuvremenu pokušavao zadržati ozbiljno lice, ali jedva se suzdržavao da se ne počne smijati.

VIDEO: KSW

Koliko su takvi kadrovi inscenirani vidjeli su u trenutku kad su promotori potapšali Legierskog, signalizirajući mu da je fotografiranje završeno. On je tada razvukao osmijeh preko cijelog lica i prijateljski pružio ruku protivniku, nakon čega su se nastavili šaliti na podiju.

Barrio (7-1) je rođeni Argentinac, ali u Zagreb se s obitelji doselio kao petogodišnjak, tu se počeo baviti MMA-om, ima hrvatsko državljanstvo, a službeni nadimak u borilačkom svijetu mu je Croata. Njemu će večerašnji okršaj s Legierskim (6-0) biti debi pod okriljem KSW-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.