LAZIO - MILAN 0:3

VIDEO Gazzetta nahvalila Rebića: Kakva energija

Foto: EPA-EFE

MILAN je sinoć na Olimpicu pregazio Lazio 3:0 golovima Calhanoglua (23.), Ibrahimovića (34.) te Ante Rebića u 59. minuti susreta.

Lazio, koji je igrao sa strašno puno izostanaka, ovim porazom se vjerojatno oprostio od borbe za titulu jer Juventus osam kola prije kraja prvenstva ima velikih sedam bodova prednosti.

Milan je odigrao odličnu utakmicu i realizirao je sve svoje šanse te je apsolutno zasluženo došao do pobjede. Ova tri boda omogućila su mu da ostane u borbi za mjesta koja vode u Europu, a još jednu dobru utakmicu odigrao je Ante Rebić.

Hrvatski reprezentativac u igru je ušao na početku drugog poluvremena kad je zamijenio Ibrahimovića. Gazzetta dello Sport je Šveđanina proglasila igračem utakmice uz ocjenu 7, a istu ocjenu dobio je i Rebić.

"Ibra je režirao utakmicu, a Ante je imao zadatak završiti je. Nije razočarao i napravio je ono što se od njega očekivalo. Kakva energija", napisala je Gazzetta u opisnoj ocjeni.

Rebiću je to bio 13. gol u 29. nastupu za Milan ove sezone, čime je potvrdio odličnu formu. Ovo je bila treća utakmica od zadnje četiri u kojoj je zabio gol.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.