VIDEO Romini ultrasi napali suca finala na aerodromu. Letjele su i stolice

Foto: Screenshot

SEVILLA je u srijedu u dramatičnom finalu Europa lige nakon penala pobijedila Romu i sedmi put osvojila ovo natjecanje. Nakon utakmice se najviše pričalo u sucu Anthonyju Tayloru kojeg je Jose Mourinho optužio da je izravno oštetio njegovu momčad i njegovo suđenje je nazvao "jebenom sramotom".

No, Taylor je u četvrtak doživio puno veće neugodnosti. U zračnoj luci u Budimpešti za dlaku je izbjegao ozbiljniji napad Rominih navijača koji su se tamo našli dok su čekali let kući. Taylor se u zračnoj luci pojavio sa svojom obitelji, a kad su ga navijači ugledali, nastao je kaos.

Prvo su mu se unosili u lice, a onda su prema njemu i njegovoj obitelji poletjele pive. Zatečeni su ostali i policajci koji su u zadnji trenutak spriječili veći incident tako što su Taylora sklonili i zaključali u jednu prostoriju.

Navijači su ga vrijeđali, a u jednom trenutku je prema vratima sobe poletjela i stolica. Navijač koji ju je bacio je uhićen i zadržan od strane mađarske policije. Podsjetimo, Jose Mourinho je nakon utakmice dočekao Taylora ispred njegova kombija ispod stadiona i rekao mu što misli o njegovu suđenju u finalu.