Ronaldo hat-trickom spasio United protiv fenjeraša. Treći gol je briljantan

Foto: Profimedia

MANCHESTER UNITED je u 33. kolu Premier lige pobijedio Norwich City 3:2 i ostao u igru za Ligu prvaka. Rangnickova momčad do pobjede je došla hat-trickom fantastičnog Cristiana Ronalda koji je pobjedu Unitedu donio krasnim golom iz slobodnog udarca u 76. minuti nakon što je United prosuo vodstvo 2:0 protiv zadnje momčadi lige.

United je poveo u 7. minuti nakon što je Elanga iskoristio pogrešku gostujuće obrane i asistirao Ronaldu kojemu nije bilo teško zabiti u praktički prazan gol. U 32. minuti Portugalac je povisio na 2:0 glavom nakon ubačaja Tellesa iz kornera, a nakon toga se Norwich probudio. 

Norwich se vratio nakon 2:0

Prvo je Dowell u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio na 2:1, a goste je potpuno u igru vratio Teemu Pukki golom u 52. minuti. Ipak, United je došao do pobjede zahvaljujući Ronaldu koji je u 76. minuti od stative pogodio strašnim udarcem iz slobodnjaka s 25 metara.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RONALDOV HAT-TRICK

Ronaldu je ovo bio 21. gol ove sezone i nevjerojatni 60. hat-trick u bogatoj karijeri. United je ovom pobjedom skočio na peto mjesto i preskočio Arsenal koji je iznenađujuće izgubio u Southamptonu 1:0 golom Jana Bednareka iz 44. minute.

Brentford je u gostima pobijedio Watford 2:1 golom Janssona u šestoj minuti sudačke nadoknade i tako domaćina gurnuo korak bliže ispadanju iz lige. Ranije danas je Brighton golom Leandra Trossarda u 90. minuti šokirao Spurse u Londonu i slavio 1:0.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.