Video: Splićani, pogledajte borbu jedinog preživjelog beogradskog mafijaša iz 90-ih

KRISTIJANA GOLUBOVIĆA ne treba posebno predstavljati brojnim poklonicima "Vidimo se u čitulji", kultnog dokumentarca o beogradskoj gangsterskoj sceni iz 90-ih, ali on je okačio "kriminalne" rukavice o klin i navukao borilačke.

Kristijan je zvijezda Pro Millenium Fighting Challengea, borilačkog summita koji će se 28. studenog održati u Velikoj dvorani na Gripama i sigurno je da će njegov dolazak u Split privući mnoge koji inače ne bi gledali borbe ultimate fighta.

Osebujni je Kristijan nakon uspješnog sudjelovanja u ratovima na beogradskom asfaltu krenuo u borbe u ringu a njegov suparnik u Splitu biti će mađarski borac Albert Sarkozy.

Jedini je preživjeli svjedok vremena - od svih aktera iz "Čitulje", samo on nije osvanuo u čitulji (srpski sleng za osmrtnicu op.a.), a iza njega je bijeg iz grčkog zatvora i bogat staž u srpskim i njemačkim kaznionicama.

Sa kriminalnom prošlošću je defintivno raskrstio početkom godine poslije izlaska iz zatvora u kojem je bio nakon uhićenja u sklopu akcije "Sablja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.