Pogledajte ludilo trenera Cedevite Olimpije: Ko konja me je*eš, je*o te ja

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

KOŠARKAŠI Cedevite Olimpije u 17. kolu ABA lige kod kuće su uvjerljivo izgubili od podgoričke Budućnosti 80:58. Iako su na poluvremenu imali samo sedam poena zaostatka, Ljubljančani su se u nastavku raspali, a njihov trener Jurica Golemac ispucao je frustracije na jednom od svojih igrača tijekom time-outa.

"Možeš li mi objasnit zašto me jebeš? Ko konja me jebeš, jebo te ja! Uđeš unutra, šutneš preko ruke, čovjek je s bekom ovdje, jebo te ja glupog!" urlao je Golemac, koji nije sklon ovakvim ispadima, dok su igrači na klupi pokunjeno gledali u pod.

Podgoričane je do pobjede vodio Amerikanac Bell-Haynes s 21 poenom, a domaćine je predvodio Alen Omić s 15 poena i sedam skokova, dok je hrvatski reprezentativac Lovre Gnjidić za tri minute ostao bez učinka. Cedevita Olimpija i dalje je četvrta s omjerom 12-4, a Budućnost peta s 11-6.

Golemac je na klupi Cedevite Olimpije od 2020., a trenersku karijeru započeo je kao suradnik Slavena Rimca u Ciboni, koju su zajedno odveli do senzacionalnog naslova pobjednika ABA lige 2014. godine. Igračku karijeru započeo je u Zrinjevcu, u Hrvatskoj je igrao i za Cibonu i Zadar, a u Sloveniji za Olimpiju, Geoplin Slovan i Krku, u kojoj se umirovio.