igor tudor

VIDEO Pogledajte kako Tudor puca na novinara uoči utakmice sezone

Foto: Hajduk.hr

DAN uoči dolaska Osijeka i jedne od presudnih utakmice u borbi za drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka, trener Hajduka je otvorio presicu lekcijom novinaru Antoniju Juričiću.

Time se trener Hajduka bavi već dva tjedna, pa je na zadnjoj presici o novinaru i kritičarima  govorio u kontekstu rušitelja kluba i navijača koji su protiv Hajduka. Danas, uoči novog kola, Tudpr je pokazao da to nije bio mobilizacijski trik ni dio njegove taktike. Danas je Tudor gotovo dobio slom živaca dok je novinaru, nasmijan, objašnjavao da Hajduk jednostavno ima lošeg trenera te mu na osobnoj razini čestitao na njegovom poslu.

Na pitanje kako bi ocijenio igru Hajduka u post-korona eri i koji bi segment izdvojio kao najbolji, Tudor je krenuo:

''Čestitao bih i tebi i obznanio veselu vijest. Čujem da postaješ pomoćni trener juniora Solina. Nije mala stvar za tebe. Uvjeren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti miks Cityja i Liverpoola i Burnleyjeve igre na kontre. Bit ću tamo na prvoj utakmici i gledat ću samo pozitivne stvari. Napokon će se dobar nogomet igrati u ovim krajevima. Uvjeren sam da ćeš napraviti sjajne stvari. Bojim se da Brba neće biti dovoljno brz da te dovede ovdje. Najvažnije od svega je nogometno znanje. Bez obzira jesi li liječnik, novinar... Kada netko ima znanje, to će se vidjeti. Nije dovoljno za trenera Hajduka voljeti ovaj klub, biti galamdžija'', završio je Tudor svoje neobično izlaganje.

Mario Stanić, generalno jedan od najpoštenijih likova na hrvatskoj nogometnoj sceni, a trenutno savjetnik Hajduka, jučer je u podcastu duže od sat vremena govorio o Tudoru i to u tonu koji je rijetko dosad koristio u svojim istupima, a znamo da je bivši reprezentativac Hrvatske jedan od najkritičnijih kada je u pitanju naša scena.

Derao se da objasni koliko je Tudoru stalo i da njegov personality treba Hajduku dok Hajduk Tudoru ne treba. Stanić je iskreno govorio o svom prijatelju i treneru kojem neupitno vjeruje u procesu spoznaje i potrage za novim odgovorima, Hajduk je za njega veliki izazov.

"Taktika na terenu nije najbitnija, da je tako, svatko bi s 3-5-2 uvijek osvajao Ligu prvaka. Nitko ovdje na zna pravu istinu, ja znam koliko je Tudor dao", rekao je Stanić.

na današnjoj presici Tudor je napravio sve suprotno od onog što Stanić govori o njegovom isksustvu i Hajdukovoj potrebi da ulazi u osobne okršaje. Gledaju se rezultati, a ne tko više voli klub. Tudor je danas svima koji su pogledali njegovu press konferenciju dao do znanja da je za sve loše rezultate kriv jedan novinar, obzirom koliko se studiozno bavio njegovim tekstovima. 

Pogodio je Stanić doduše da je Tudor u sve to uložio cijeloga sebe, pukao je srčano po šavu zbog kritika kao da je on stvarno uno dio noi i da ne mora sutra izaći na teren i dobiti Osijek, već logično, raditi svoj posao. Klipove od prošlog tjedna u kojima se Tudor bavi novinarstvom možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.