Video: Večeras utakmica sezone za Cibonu

ZA PROLAZ u Top 16 Eurolige, Ciboni večeras  treba pobjeda protiv francuskog Asvela s više od tri koša prednosti. Sve se moglo riješiti i puno elegantnije da Vukovi u francuskom dvoboju nisu prokockali 11 razlike u posljednje tri minute. Na koncu je bilo +3 za Asvel što i daje večera

šnju računicu.

> Perasović: Samo uz veliku podršku tribina možemo do Top 16 Eurolige

Iako kaže da Cibona u ovom trenutku ima ono što je potrebno da bi ostvario cilj, pred trenerom Perasovićem je najteža utakmica dosadašnjeg dijela sezone. S  tek oporavljenim i poluspremnim Gordonom i Vukušićem, Perasa je "dokrajčila" ozljeda kapetana Marina Rozića koji je jučer podvrgnut operaciji Ahilove tetive. Roza je najvjerojatnije izgubljen do kraja sezone, a iz presahnule klupske blagajne nema novaca za adekvatnu zamjenu.

Ne smije se smetnuti s uma niti da su Vukovi doslovno gladni. Od starta sezone igrači, kao niti stručni stožer, nisu primili niti jednu plaću, nervoza je sve veća i samo se čeka kada će ionako prenapuhani balon eksplodirati.

Hokejaši Medveščaka kao podrška

No, unatoč svim nedaćama, Cibona nikada nije ubilježila bolji start u NLB ligi gdje je i proteklog vikenda slavila u velikom derbiju protiv Partizana. U slučaju večerašnjeg trijumfa već bi se sada ostvario zacrtani plan u Euroligi za ovu sezonu. Ulog je velik, pritisak još veći, pogotovo za ovako mladu momčad kao što je ova Perasovićeva.

Svaka pomoć mogla bi biti od presudne važnosti, pa tako i ona s tribina. Iz Cibone kažu kako prodaja ulaznica ide odlično, pa bi Vukovi napokon mogli odigrati jednu utakmicu ispred punog Draženovog doma. Podršku će imati i od hokejaša Medveščaka koji su najavili dolazak na utakmicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.