Video - Zajec: Nisam sretan, izvukli smo teške protivnike

VELIMIR ZAJEC nije presretan mogućim protivnicima u sljedećem pretkolu Lige prvaka. I Dinamo iz Tirane i moldavski Sheriff, kaže strateg Modrih, ispit su koji se teško prolazi.

> Velikan iz Moldavije ili bratski klub iz Tirane: Modri će se morati preznojiti za prolaz

"Obje momčadi su odlične i nisam presretan zbog toga koga smo izvukli. Bilo je sigurno lakših protivnika", rekao je Zajec i dodao:

"Tirana igra agresivno, a albanski je nogomet u usponu. Ne znam previše o Sheriffu, no sjećam se prije dvije sezone da sam ih gledao protiv Olympiacosa. Bilo je gusto i Grci su jedva prošli. Tamo igra mnogo igrača s ovim prostora, a radi se o bogatom obiteljskom klubu. Teško je reći tko je teži protivnik, ali ipak dajem malu prednost Sheriffu. Osim toga, imaju i prednost iz prvog ogleda koju će teško ispustiti."

"Bit će teško"

Zajec je još jednom ponovio kako nije prezadovoljan...

"Bit će stvarno teško, no to je nogomet. Očekujem prave utakmice. Drago mi je da se uzvrat igra u Zagrebu. Već smo pomalo došli u doticaj s publikom koja je bila velika prednost protiv Kopra. Nadam se da će se to ponoviti i ukoliko prođemo u sljedeći krug", smatra trener.

Netko iz kruga njegovih najužih suradnika u sljedeći će utorak otputovati u Tiranu i iz prve ruke pratiti uzvratni susret Tirane i Sheriffa. U isto vrijeme će Modri u Kopru "odrađivati" drugi dio posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.