HNL U EUROPI

Villarrealov veznjak najavio utakmicu s Hajdukom: Pripremamo se, bit će teško

Foto: Profimedia

VILLARREALOV vezni nogometaš Giovani Lo Celso smatra da će utakmica s Hajdukom u četvrtak biti teška, no poručio je da se njegova momčad veseli nastupu u Konferencijskoj ligi. Londonski Tottenham je u ponedjeljak opet Villarrealu posudio Lo Celsa, koji je prošle sezone u žutom dresu španjolskog kluba odigrao 21 utakmicu, a upravo on najavio je susret protiv Hajduka.

"Bit će to teška utakmica, ali dobro se pripremamo za nju. S obzirom na to da je riječ o dva teška ogleda, nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat doma u prvoj utakmici. Konferencijska liga je natjecanje koje dočekujemo s puno želje", izjavio je 26-godišnji reprezentativac Argentine u utorak tijekom svog predstavljanja u Villarrealu.

"Jako sam motiviran te željan velikih uspjeha. Poznajem ekipu i ligu pa će nam to olakšati stvari", rekao je Lo Celso, koji je propustio pripreme s Villarrealom, odnosno tek u ponedjeljak je započeo trenirati s ekipom.

Osvojio Copu prošle godine

Lo Celso, inače argentinski reprezentativac i osvajač Copa Americe prošle godine, najtrofejniji dio karijere proveo je u Paris Saint-Germainu, za koji je nastupao od 2016. do 2019. godine. Igrao je još za Rosario Central i Betis prije no što je stigao u Tottenham, a onda i Villarreal.

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20:45 odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu. Pobjednik tog dvomeča nastupit će u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.