Vodimo vas na utakmicu Medveščaka i Graza

INDEX vas vodi na utakmicu playoffa EBEL lige između Medveščaka i Graza. Medvjedi će se sutra u 19.15 sati Grazerima pokušati osvetiti za poraz u nedjelju, a za tu utakmicu vam dijelimo dva puta po dvije karte.

Sve što trebate napraviti je na adresu index.nagrada@gmail.com poslati ime i prezime i nadati se da ćete biti sretne ruke.

Osim toga, zbog iznimnog interesa ljubitelja hokeja za utakmice doigravanja lige EBEL između KHL Medveščak i Graz 99ersa, u prodaji su dodatne ulaznice za utakmice u Zagrebu.

Zahvaljujući dogovoru kluba i susretljivosti sponzora i partnera, a zbog iznimnog interesa ljubitelja hokeja, od danas (ponedjeljak) su u prodaji dodatne ulaznice za utakmice doigravanja 23. (utorak, 19.15 sati) i 28. ( nedjelja, 18.00 sati) veljače, u kojima KHL Medveščak u zagrebačkom Domu sportova dočekuje prvu momčad regularnog dijela sezone 2009./2010. - Graz 99erse.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za mjesta na tribini i 50 kuna za ulaznice uz led prodaju se u sustavu EVENTIM-a ili na internetskoj adresi www.eventim.hr .

Dio ulaznica bit će moguće kupiti i na blagajni Doma sportova 90 minuta prije početka utakmica na sam dan utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.