Vodio je Hajduk, a sad četvrti put preuzima isti klub

Foto: EPA

PAOLO TRAMEZZANI (52) je novi trener Siona, objavio je švicarski Blick. Talijanski trener time četvrti put postaje trener ovog kluba. Prvi put vodio je 16 utakmica 2017. godine, zatim je 2020. bio na klupi u 13 utakmica, dok je treći mandat imao tijekom 2021. i 2022., kada je odradio 46 utakmica.

Otkaz je dobio u studenom prošle godine, što znači da se sada vraća nakon svega šest mjeseci. Sion su u tih šest mjeseci vodili Fabio Celestini (šest utakmica), Christian Constantin (dvije utakmice) i David Bettoni (deset utakmica). Klub se nalazi na posljednjem mjestu švicarskog prvenstva. Tramezzani, koji bi se za početak trebao zadržati do kraja sezone, morat će ga spasiti od ispadanja.

Tramezzani je bio trener Hajduka

Blick navodi kako je Tramezzanijev prvi mandat u Sionu završio zbog bolesti njegove supruge. Drugi je završio jer je navodno tražio preveliko povećanje plaće, a treći zbog slabih rezultata iz ove sezone.

Tramezzani je igračku karijeru od 1989. do 2008. proveo u nizu talijanskih klubova, a dvije godio bio je u Tottenhamu. Kao trener radio je kao pomoćnik izbornika albanske reprezentacije te u Luganu, APOEL-u, Livornu, Hajduku tijekom 2021. godine, Al-Faisalyju i - Sionu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.