Vraća se Ivanušec. Trener Feyenoorda najavio kad bi mogao igrati

Foto: EPA

FEYENOORD i Lazio u srijedu u 18:45 na stadionu De Kuip u Rotterdamu igraju utakmicu trećeg kola skupine E Lige prvaka. Trener Feyenoorda Arne Slot najavio je kako bi Luka Ivanušec mogao nastupiti. Podsjetimo, Ivanušec je 19. rujna u završnici utakmice Feyenoord - Celtic (2:0) iznesen s travnjak, da bi kasnije bilo utvrđeno kako je došlo do istegnuća ligamenata.

Propustio je četiri utakmice nizozemskog prvenstva i jednu u Ligi prvaka, ali i kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo, u kojima je Hrvatska doživjela poraze od Turske (0:1) i Walesa (2:1), ugrozivši direktan plasman na reprezentativno natjecanje.

"Ivanušec će danas trenirati, što znači da postoji šansa da konkurira za nastup. No vjerojatnost da će igrati od prve minute ne postoji", rekao je Slot uoči susreta s Lazijom. Ivanušec je do ozljede bio u fantastičnoj formi nakon što je ljetos iz Dinama stigao u Feyenoord i odmah osigurao status prvotimca.

Ivanušecov povratak odlična je vijest za Dalića

Momčad izbornika Zlatka Dalića 18. studenoga gostovat će u Latviji, a tri dana kasnije dočekati Armeniju. S obzirom na to da bi Ivanušec već u srijedu mogao zaigrati u Ligi prvaka, velika je vjerojatnost da će biti i spreman te će hvatati formu za završnicu kvalifikacija, što je odlična vijest za Dalića uslijed problema s ozlijeđenim napadačima.