Vranješ: Kramarić je morao ispoštovati Perišića. Možda bismo onda imali 2:0 ili 3:0

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Walesom rezultatom 1:1 na Poljudu u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Andrej Kramarić zabio je za Hrvatsku u 27. minuti. Poljud je u posljednjim trenucima utakmice šokirao Broadhead, koji je zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Situacija s kraja prvog dijela naljutila je navijače i Ivana Perišića, a krivac za nju bio je Kramarić. Williams je pogriješio u dodavanju i Kramarić je dobio loptu na 30-ak metara od gola. Nikoga nije bilo oko njega, pa je krenuo prema golu Walesa. Iako je mogao dodati Perišiću koji se ubacivao s lijeve strane, Kramarić je pucao i promašio gol. Perišića je naljutio taj potez pa je opsovao Kramarića. "Ajde u kurac, jebote", dalo se otprilike pročitati s Perišićevih usana.

Kritike za Kramarića

"U nekim situacijama je trebalo ispoštovati druge igrače pa bismo možda imali 2:0 ili 3:0. Ovako smo osvojili samo bod. Mislim da se trebalo ispoštovati dodavanje prema drugim igračima u napadu. Tu se mora dodati. Perišić mu dolazi iza leđa, Kramarić ga mora pogoditi i on ide sam u gol. Igrački je da se tu da ta lopta", komentirao je u studiju Nove TV bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ.

Nadovezao se i Vojnović: "Komentirali smo nešto proteklih godina. Jurica će potvrditi, nas je učilo da je ovo stvar poštivanja suigrača. Ali kod prvog gola on nije dodao i zabio je gol. Mi znamo što imamo s Kramarićem, njemu nije prva misao da asistira. Bio bih blag prema njemu jer kakav je to napadač koji ne želi zabiti gol?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.