Vujošević: Uvjeren sam da u finalu čekamo Cibonu

ŽELJKO LUKAJIĆ, trener Hemofarma, bio je vidno iziritiran suđenjem hrvatsko-srpske postave, koja je previdjela poneko igranje nogom ili koš u regularnom vremenu. Posebice zato što je na koncu prve polufinalne utakmice regionalnog polufinala presudilo samo nekoliko koševa.

"Primijetio sam puno toga, ali ne smijem reći, kaznit će me", u prolazu je dobacio strateg Hemofarma čija momčad, unatoč htijenju, nije imala dovoljno svježine da iznenadi svoje najveće rivale u domovini.

"Imali smo objektivnih problema s ozljedama proteklog tjedna i nismo imali vidljivu energiju. Ostali smo bez ritma i pali smo u dijelu u kojem protiv Partizana jednostavno nismo smjeli - dali smo im 18 skokova u napadu. Sve ostale stvari koje smo se dogovorili smo i ispunili. Ne zamjeram ništa mojim igračima, već im čestitam na dobroj sezoni", izreferirao je Lukajić, prepustivši riječ pobjednicima.

"Hemofarm je ekipa s odličnim atletskim sposobnostima, ekipa koja ima brzinu i visinu. Demonstrirali su to u nekoliko kontri, to pokazuje fizičku moć ekipe. Igrali su čvrsto i sve naše lake koševe pretvorili u slobodna bacanja koja mi nismo dobro šutirali. Naših 18 skokova u napadu je za pohvalu, ali šuteri su dali centrima tu mogućnost", analizirao je trener Partizana Duško Vujošević.

"S obje strane bila je prisutna velika volja. Žalim što u situacijama kada smo imali više od deset razlike, nismo mirnije priveli utakmicu kraju. Izgubili bismo loptu ili brzim faulima u bonusu uveli protivnika u šansu. Hemofarm je i u Srbiji naš najopasniji protivnik na terenu, ali mi smo sportski prijatelji i čestitam im. Očekuje nas finale u kojem, uvjeren sam, igramo s Cibonom. Na domaćem terenu Zagrepčani će slaviti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.