Vukušić i Andrić: Pobjedom protiv Engleza sve će se loše prebrisati

KAPETAN Hajduka Srđan Andrić, Ante Vukušić i Danijel Subašić najavili su dvoboj sa Stoke Cityjem u četvrtak. Pobjedom u susretu s Englezima sve će se loše prebrisati, samim time velika je to prilika kako za igrače, tako i za struku splitskog kluba.

"Sigurno da nismo očekivali poraz u Zadru, ali moramo to zaboraviti i pokušati se okrenuti dvoboju sa Stoke Cityjem. Pobjedom i prolazom dalje brišemo poraz u Zadru. Prve dvije utakmice su svima dale nadu da se dosta toga okrenulo na bolje, ali igra protiv Stokea i Zadra sigurno nije bila na toj razini. Utakmica u četvrtak može puno toga dobrog donijeti i pomoći nam da se vratimo na pravi put", rekao je Andrić.

"Kako dobiti? U Engleskoj nismo imali načina parirati, a kako će se oni postaviti ovdje, ne znam. U situaciji smo da moramo pobijediti i zabiti dva gola. Ne možemo čekati kao u Engleskoj, moramo krenuti naprijed. Svjesni smo da se utakmica neće riješiti u pet, deset minuta, treba biti strpljiv. Bilo bi idealno kad bi se ponovio bukureštanski Dinamo", dodao je.

"Teren u Engleskoj? Trebalo nam je vremena da se priviknemo i treba vidjeti kako će oni reagirati na Poljudu. Vjerujem da ih se neće atmosfera na Poljudu previše dojmiti, ali daleko od toga da je to ista momčad doma i u gostima", završio je veznjak Bijelih.

Suba: U Zadru su domaćini letjeli dvjesto na sat, moramo shvatiti da nikog ne možemo dobiti bez stopostotnog angažmana

Riječ je potom dobio vratar Bijelih Danijel Subašić, koji zbog ozljede nije branio u Zadru.

"Svi znamo da je u Stanovima Hajduk kao domaćin, ali ti mladi dečki iz Zadra su išli 200 na sat. Bili smo umorni od puta, a nikoga ne možemo dobit ako ne uđemo sto posto, to moramo shvatiti napokon. Zdravlje? Puno bolje to sve izgleda i nadam se da ću biti spreman do utakmice", istaknuo je Subašić.

Vukušić: Motiviran sam novinskim napisima, protiv Stokea ću dokazati da sam
pravi


Na koncu oglasio je prvi napadač Bijelih Ante Vukušić, koji ove sezone nije na prošlogodišnjim izdanjima.

"Istina da nismo zabili već tri utakmice i to moramo promijeniti. Na malim utakmicama trebamo dizati samopouzdanje, šteta što to u Zadru nismo napravili, ali imamo još vremena za sve ispraviti. Najbitnije je da stvaramo šanse, golovi će doći. Iskreno, nismo razmišljali o jedanaestercima", rekao je Vukušić.

"Protiv Stoke Cityja ću se vratiti na najbolji mogući način, motiviran sam novinskim napisima i želim dokazati da nisam u krizi. U Engleskoj nam je bilo jako teško, igrali smo i mi i oni na duge lopte, a to nije naša igra. Moramo spustiti loptu na zemlju i nadigrati Engleze. Znam da su navijači sada na iglama nakon dva poraza, ali ako pobijedimo, opet će sve krenuti nabolje, euforija će se nastaviti", dodao je napadač Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.