WERDUM OSTAO BEZ NASLOVA I MEČA S MIOČIĆEM "Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave"

Foto: Screenshot YouTube

IAKO NIJE bio favorit u meču protiv Fabricija Werduma na UFC-ovom 127. Fight Nightu u Londonu, Rus Aleksandar Volkov slavio je nokautom u četvrtoj rundi.
 
U izjednačenom meču do kraja treće runde bilo je očito da se Brazilac počeo umarati, što je Volkov iskoristio i počeo okretati meču u svoju korist. Na podu je pogodio Werduma s dva odlična udarca i, kad je vidio da je to uzdrmalo Brazilca, ustao je, a za njim i njegov protivnik.
 
Werdum je krenuo prema naprijed, na što je Volkov odgovorio s dva strašna aperkata koja su poslala Brazilca nazad na pod i još jedan udarac bio je dovoljan da sudac prekine susret.
 
Za naslov teškaškog prvaka 7. srpnja borit će se Stipe Miočić i Daniel Cormier na UFC-u 226. Volkov se nada da će mu sljedeći protivnik biti upravo pobjednik tog meča.
 
Iako je ovaj poraz Werduma udaljio od prilike da izazove Stipu Miočića na borbu za pojas teške kategorije, on je poručio da su pobjeda i poraz dio života i da je najvažnije uzdignuti se nakon pada.
 
"Želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene, slali mi poruke i onima koji su sada uz mene u ovom teškom trenutku. Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave jer su pobjeda i poraz dio života, a na tom putu je najvažnije kako se uzdignemo nakon pada. Imam sreću da mi je srce puno pozitivnosti i odlučnosti i da sam okružen osobama koje me poštuju i daju mi energiju potrebnu da nastavim svoj put prema uspjehu. Hvala vam na podršci i znajte da je meni svako od vas važan", napisao je Werdum na Instagramu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.