WESTBROOK SRUŠIO NBA REKORD Postao najplaćeniji košarkaš svih vremena

Foto: Guliver Image/Getty Images

AMERIČKI košarkaš Russell Westbrook potpisao je novi petogodišnji ugovor s Oklahomom i postao je najplaćeniji igrač u povijesti NBA lige.
 
Kako navodi ESPN, najkorisniji igrač NBA lige potpisao je novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom vrijedan čak 205 milijuna dolara. Drugim riječima, Russell će zarađivati 41 milijun dolara godišnje.
 
Detalje posla dogovorili su Westbrookov agent Tad Foucher i generalni menadžer Oklahome Sam Presti.
 
Ugovor će početi važiti od početka sljedeće sezone što znači da će Westbrook za šest godina zaraditi 233 milijuna dolara.
 
''Rekao sam već i ponovit ću - ne postoji mjesto na svijetu na kome bih radije bio od Oklahome. Imam nevjerojatnu čast nastaviti karijeru u ovom klubu, igrati pred najboljim navijačima i napraviti sve što mogu sve za njih, grad i klub", rekao je Westsbrook nakon što je postao najplaćenijim košarkašem svih vremena.
 
Play Thundera iza sebe ima sezonu kakvu nitko nije imao u zadnjih 45 godina u NBA ligi. Prosječno je zabijao 31,6 poen, imao je 10,7 skokova te 10,4 asistencije uz 1,63 ukradenih lopta po utakmici.
 
Zasluženo je izabran za MVP-a lige, a ove će sezone Oklahoma krenuti na naslov jer su se Westbrooku pridružili Paul George i Carmelo Anthony.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.