Za Vručinu gotova polusezona: Do sada nismo ništa dirali zbog mogućeg transfera

MOMČAD Slaven Belupa do početka proljetnog dijela prvenstva morat će igrati bez svojeg najboljeg strijelca. Bojan Vručina već neko vrijeme ima problema s koljeno te je odlučeno da će to riješiti operacijom zbog čega neće moći igrati prije zimske puze.

"Znate, već neko vrijeme vučem problem s koljenom, a operirao sam ga prije četiri godine. Još od utakmice prošle godine protiv CSKA u Kupu Uefa nešto me smetalo, ali na zimu pa i ljeto nismo htjeli ništa dirati da ne propadne eventualni transfer", rekao je u razgovoru za Index Bojan Vrućina.

Sada smo se u ovoj pauzi odlučili na jedan mali zahvat, samo da se to počisti, jer magnetska rezonanca u trećem mjesecu nije ništa pokazala. Na koncu ispalo je da je hrskavica jako oštećena", dodao je.

Bojan je optimističan, nakon šest tjedana mirovanja pa i rehabilitacije povratak na teren treba bi biti za nešto više od dva mjeseca.

"Liječnici kažu da oko šest tjedana moram mirovati. čuvati nogu, dok napravljene rupe na hrskavici tekućinom je ne obnove. Kad proces mirovanja završi slijede terapije kad ćemo vidjeti kako to sve napreduje. Treba se dobro rekuperat, a spremam sam zaboraviti ovu polusezonu samo da se oporavim kako treba", napomenuo je napadač Slavena.

"Normalno da mi je žao, ali što se može, moglo je bit i gore. Profesionalac sam i svjestan sam rizika. vjerujem da će sve riješit na moju korist, nemam ni 25 godina.

No, ima i dobrih vijesti za trenera Zlatka Dalića. Slaven Belupo dobio je tri nova igrača, u Koprivnicu su stigli Drago Papa, Igor Gal i Krunoslav Jambrušić.

Papa je veznjak, a zadnji aganžman mu je bio u Varteksu. Branič Gal povratnik je u redove Belupa, a godinu dana igrao je i Hajduku, a bi na kraju otišao u turski Rizespor, no ni tamo se nije naigrao. Jambrušić je još jedan povratnik u Koprivnicu, ovaj veznjak je 2007. prešao u Šibenik, da bi proteklu sezonu igrao u grčkoj Kallithei.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.