Zabio gol Francuskoj za pobjedu na SP-u i oprostio se od reprezentacije

Foto: Epa

TUNIS je jučer s 1:0 pobijedio aktualnog svjetskog prvaka Francusku u zadnjem kolu grupne faze, ali ta mu pobjeda nije donijela plasman u nokaut-fazu jer je Australija slavila protiv Danske i skupa s Tricolorima se plasirala u osminu finala. 

Pogodak vrijedan pobjede nad Francuzima zabio je tridesetjednogodišnji napadač Montpelliera Wahbi Khazri u 58. minuti. Khazri je rođen u gradu Ajacciu na Korzici te uz tunisko ima i francusko državljanstvo. 

"Sretni smo večeras, odigrali smo dobru utakmicu, pokazali dobre stvari i imali smo pravu timsku igru. Postoji razočaranje što se nismo kvalificirali unatoč četiri boda, no možemo kriviti sami sebe nakon poraza od Australije'', rekao je Khazri nakon utakmice pa je dodao:

''Ali sretan sam što sam tuniski narod učinio ponosnim. Nije Francuska igrala u rezervnoj postavi, ispred nas su bili igrači visoke klase. Dolazim iz malog sela na Korzici i želim Francuzima da odu do kraja budu li igrali kao u prva dva susreta."

Ovaj 31-godišnji napadač nakon utakmice s Francuskom je odlučio oprostiti se od reprezentativnog nogometa. Za Tunis je od 2013. odigrao 74 susreta i zabio je 25 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.