Zagreb čeka protivnike u osmini finala Lige prvaka

RUKOMETAŠI Croatia Osiguranja Zagreb u podne će ždrijebom u Beču saznati protivnika u osmini finala Lige prvaka.

U središtu EHF-a 16 najboljih momčadi iz natjecanja po skupinama u nokaut fazi čeka svog protivnika u nastavku europske sezone. Kako je CO Zagreb završio trećeplasirani u svojoj grupi, iza Ciudad Reala i Hamburga, protivnik mu može biti netko od ekipa koje su bile druge u skupini.

Zagrebaši će prolaz među osam najboljih momčadi Europe tražiti protiv Čehovskih Medvjeda, Barcelone ili Rhein Neckar Lowena. U taboru hrvatskog prvaka još po završetku nedjeljne utakmice s Hamburgom u Areni izrazili su želju da za igranjem protiv Rusa, bitno oslabljenih otkako im je ponajbolji igrač Konstantin Igropulo prešao u Barcelonu.

Katalonski klub puno je manje poželjna opcija, ali daleko od toga da igrači Senjanina Maglajlije se ne bi mogli nositi s Barcom, koja ipak nije na nivou s kraja devedesetih kada su harali Europom. S trećim potencijalnim protivnikom, Rhein Neckar Lowenom, Zagrebaši su lani dvaput remizirali pokazavši kako se i sa super bogatim Nijemcima, pojačanim za Olafura Stefanssona, mogu nositi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.