Zagreb ispustio pobjedu u Szegedu, evo kako može do osmine finala Lige prvaka

Foto: Hina

PPD Zagreb poražen je na gostovanju kod Pick Szegeda s 30:28 (11:15) u dvoboju pretposljednjeg, 13. kola skupine A Lige prvaka, čime su si Zagrebaši otežali situaciju u borbi za šesto mjesto koje vodi u nokaut fazu.  

Hrvatski prvak je na poluvremenu vodio s 15:11, ali je u nastavku dopustio Mađarima da ga sustignu već na polovici drugog poluvremena, a u završnici i prestignu.
Kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat postigao je 11 pogodaka, Damir Bičanić je završio sa pet, a Valentino Ravnić sa tri gola. Strijelce Pick Szegeda predvodio je Mario Šoštarič s 10 golova, dok su Stas Skube i Bence Banhidi postigli po pet pogodaka.
 

 
Nakon nepotpunog 13. kola PPD Zagreb je na sedmom mjestu sa šest bodova, koliko ima i šestoplasirana Wisla Plock koja u nedjelju dočekuje RN Löwen. Kako bi Zagreb zadržao izglede za plasman u nokaut fazu, Wisla ne smije pobijediti Nijemce.
 
Vodeći Vardar ima 20 bodova, druga je Barcelona s 18, ali uz utakmicu više. PPD Zagreb u zadnjem 14. kolu dočekuje posljednji Kristianstad. Utakmica je na rasporedu 4. ožujka.      

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.