Zagreb na Kantridu po prve bodove, Rijeka bez Sharbinija

NOGOMETNI klub Zagreb u rezultatskoj je krizi. U prve dvije utakmice protiv Slavena i Intera nisu uspjeli zabiti gol niti uzeti bod.

Izlazak iz krize moglo bi im donijeti gostovanje na Kantridi u trećem kolu. Zagreb se nada da će uspjeti uzeti prve bodove iako im nedostaju važni igrači. Loši rezultati u prvim utakmicama mogu se objasniti i izostankom Davora vugrinca koji je vođa na terenu i najbolji igrač kluba iz Kranjčevićeve.

Nakon operacije ramena Vugrinec se sprema na povratak, a najavio je i kako će dati sve od sebe da bude spreman već za Rijeku. Igrač je sam pojačao intenzitet treninga i spreman je prihvatiti rizik kako bi pomogao klubu i suigračima u sljedećoj utakmici.

Trener Luka Pavlović ima još problema oko slaganja momčadi. Vratar Josip Škorić dobio je potres mozga i morat će ga zamijeniti 20-godišnji Jakša Herceg. I obrambeni red doživjet će promjene. Standardne Ivankovića i Mikulića zamijenit će Oršulić i Pavlović.

Rijeka oslabljena u nastavak sezone


"Očekuje nas teška utakmica s Rijekom. Teško mi je sad reći nešto više. Puno će toga ovisiti o braći Sharbini. Ako nastupe bit će puno jači, naročito u napadu. Imamo se čemu nadati, dobro smo se pripremali", rekao je trener Zagreba.

Prema svim najavama braća Sharbini ne bi trebali nastupiti u utakmici sa Zagrebom. Ahmad je, navodno, ozlijeđen, kao i Cerić, a nedostajat će i Anas koji gotovo sigurno potpisuje za Dinamo.

"Nećemo igrati defenzivno. Igrači će stajati visoko, a probat ćemo vezne igrače više gurati u prilike za gol. Godinu dana radimo na napadačkoj Rijeci, a sad smo odjednom ostali bez svih nosioca napada, braće Sharbini i Križmana. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", najavio je trener Rijeke Robert Rubčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.