Pogledajte što je Zajec objavio nakon Dinamove pobjede u Bakuu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO slavi deveti ulazak u Ligu prvaka u svojoj povijesti. Hrvatski prvak je u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka pobijedio Qarabag u gostima 2:0 te se s ukupnih 5:0 drugi put u zadnje tri sezone plasirao u najelitnije europsko natjecanje. Dinamo će svoje protivnike u Ligi prvaka saznati u ždrijebu u petak, a ovim uspjehom zaradio je više od 30 milijuna eura.

Dinamov predsjednik Velimir Zajec također je bio u Bakuu, a nakon utakmice je na Instagramu objavio fotografiju s Dinamovim trenerom Sergejom Jakirovićem. "Čestitke svima u klubu, počevši od igrača, trenera i stručnog stožera i svih zaposlenika na velikom uspjehu i ulasku u Ligu prvaka! Posebna želja mi je da Sergej Jakirović nadmaši moj trenerski rekord u Ligi prvaka i osvojenih 7 bodova u grupnoj fazi", napisao je Zajec.

Zajec osvojio sedam bodova u Ligi prvaka

Podsjetimo, Dinamov predsjednik bio je trener Dinama 1998. godine kad je Dinamo prvi put igrao u skupini Lige prvaka s Ajaxom, Olympiakosom i Portom. Cico Kranjčar dobio je otkaz nakon prve tri utakmice u kojima je Dinamo osvojio samo jedan bod i onda je momčad preuzeo Zajec.

Pod njegovim vodstvom Dinamo je u preostale tri utakmice osvojio šest bodova te je skupinu završio na drugome mjestu sa sedam bodova. No, te sezone samo su pobjednici skupina i dvije najbolje drugoplasirane momčadi išle u nokaut fazu Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.