KORONAVIRUS U SPORTU

Troicki: Točno je, imam koronu. Zaražena je i moja trudna supruga

Foto: Getty Images / Guliver image

SRPSKI tenisač Viktor Troicki potvrdio je sinoć da je zaražen koronavirusom. U takvom stanju igrao je na Adria Touru u Beogradu, u istoj skupini s Novakom Đokovićem, čiji se rezultat testiranja očekuje danas poslijepodne kada bi se prvi tenisač svijeta trebao i obratiti javnosti.

Troicki, koji je u Beogradu bio u bliskom kontaktu s Đokovićem, za srpski Telegraf je potvrdio da zarazu koronavirusom ima i njegova trudna supruga koja je boravila na turniru u Beogradu.


"Točno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a kći i ja u nedjelju nakon što smo saznali da je supruga pozitivna. Kćer je negativna, a supruga i ja pozitivni", rekao je Troicki za srpski Telegraf. 

U međuvremenu je otkazao nastup na turniru Eastern European championship, koji u Beogradu organizira Janko Tipsarević.

Troicki je na Adria Touru u Beogradu igrao u istoj skupini s  Đokovićem i Alexanderom Zverevim koji su nastupili i u Zadru proteklog vikenda. S njima je u skupini bio još i Filip Krajinović. Zverev je dobio negativan nalaz testa, dok su zaraženi hrvatski tenisač Borna Ćorić, Bugarin Grigor Dimitrov, njegov trener Christian Groh te kondicijski trener Novaka Đokovića Marko Paniki. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.