ZAŠTO VELIKI MAJSTOR NE IGRA U PSG-u? Otkriveno da se rugao treneru i šeiku

Foto: Guliver Image/Getty Images

HATEM BEN ARFA ove sezone nije odigrao ni jednu minutu u PSG-u. 
 
"Boli me kada vidim što mu rade u Parizu. Pa on je talentiran koliko i Messi", rekao je nedavno Karim Benzema koji je s Ben Arfom bio kadetski prvak Europe 2004. godine.
 
Ben Arfa je od travnja prošle godine u drugom planu te na tribinama Parka prinčeva. Ugovor 31-godišnji veznjak ima do kraja sezone, a unatoč neigranju nije htio napustiti klub, zbog velike plaće.
 
Zašto Ben Arfa ne igra? Tajnu je sada otkrio France Football. Naime, ugledni sportski magazin tvrdi da se problematični nogometaš u travnju prošle godine našalio sa šeikom Al Thanijem o tome koliko je teško doći do predsjednika kluba Al Khelaifija. Čelnika PSG-a šalom, koju France Football precizno ne otkriva, toliko je naljutio da je ovaj odlučio kako Ben Arfa više nikad neće zaigrati za pariški klub.
 
Nije to jedini problem koji je napravio - Ben Arfa se rugao i treneru Unaiju Emeryju kojeg je imitirao kako loše govori francuski jezik. Njegove šale svidjele su se suigračima, ali ne i treneru.
 
Ben Arfa je Emeryju, nakon što ga nije koristio u povijesnoj utakmici i porazu 1:6 od Barcelone, poručio da nikad neće proći osminu finala Lige prvaka. Emery mu je uzvratio da prestane biti sebičan, imitirati Messija i umišljati da je Messi.
 
Suigrači predvođeni Danijem Alvesom zatražili su njegov povratak u prvu momčad, ali bez ikakvog uspjeha. 
 

 
Podsjetimo, prije desetak godina Hatem Ben Arfa slovio je za jednog od najtalentiranijih francuskih nogometaša. Trebao je biti svjetska zvijezda i nositelj francuske reprezentacije, ali karijera ofenzivnog veznjaka nije ni blizu one kakva se najavljivala. 
 
Zanimljivo, tek je prije dvije sezone, otpisan od Newcastlea, odigrao sezonu karijere i sa 17 golova odveo Nicu do četvrtog mjesta francuskog prvenstva. Nakon toga je birao između PSG-a, Barcelone i Chelseaja. Birao i pogriješio...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.