RUSKA LIGA

Zenit i Lokomotiv izgubili kod kuće

Foto: Getty Images/Guliver Image

NOGOMETAŠI Zenita iz Sankt Peterburga ispustili su prvo mjesto na ljestvici ruskog prvenstva neočekivanim 1-2 (1-1) domaćim porazom od Rubina iz Kazana u 12. kolu.

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit, dok su desnu stranu obrane Rubina držali hrvatski reprezentativni branič Filip Uremović i 27-godišnji stoper Silvije Begić.

Zenit je sada drugi s 24 boda, tri manje od moskovskog Spartaka koji je u subotu kao gost s 3-1 svladao Krasnodar, dok je Rubin deveti s 18 bodova.

Iznenađenje se dogodilo i u Moskvi gdje je domaći Lokomotiv izgubio od Rotora iz Volgograda s 1-2 (1-1). Bivši hrvatski reprezentativni stoper Vedran Ćorluka odigrao je čitav susret za Lokomotiv koji je ostao četvrti s 21 bodom, dok je Josip Čondrić branio za Rotor koji je pobjegao s dna te je sada 14. sa šest bodova.

Kapetan hrvatske mlade reprezentacije Nikola Moro nije konkurirao za nastup u momčadi moskovskog Dinama koji je kao domaćin svladao Soči s 3-1 (2-1). Dinamo je peti s 20 bodova, dok je Soči sedmi s 19.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.