Zenit iz Petrograda nudi devet milijuna eura za Mandžukića?

MARIO MANDŽUKIĆ sve je bliže Rusiji! Tako barem tvrde mediji s krajnjeg istoka Europe, u čijim napisima se ime Dinamovog napadača sve češće spominje u kombinacijama s petrogradskim Zenitom.

Za Mandžukića je navodno ozbiljno zagrizao bivši trener Rome Luciano Spalletti, danas na klupi Zenita, pa je nagovorio čelnike kluba da put Maksimira pošalju i više nego ozbiljnu ponudu. Zdravko Mamić nedavno je govorio da Mandžu ne da za manje od 10 milijuna eura, ali s obzirom na trenutno stanje na tržištu uvjetovano gospodarskom krizom i ne baš sjajnu Mandžukićevu formu, nije isključeno ni da će pristati na nešto manju cifru koju su Rusi navodno spremni ponuditi.

A navodno se radi o čak devet milijuna eura! Šefovi Zenita mogu si to priuštiti, platili bi i više da vrate klub koji je nedavno osvojio Kup Uefa na stare staze slave. Zenit je, naime, prošlu sezonu završio kao trećeplasirana ruska momčad, što je bilo daleko ispod očekivanja. Zbog toga u ovom trenutku traje potraga za pojačanjima koja će osvježiti Zenitovu momčad, a uz Mandžukića je Spalletti navodno zainteresiran i za Portugalca Joaoa Motinha, veznjaka Sportinga.

No, Spallettiju je puno važnije pronaći napadača kojeg će upariti s ruskim reprezentativcem Aleksandrom Keržakovom, a tu se kao pravo rješenje nameće upravo Mandžukić. S obzirom da prijelazni rok u Rusiji i dalje traje, nije isključeno ni da će Spalletti transfer pokušati realizirati već u narednim danima, nakon čega mu neće biti teško prodati Kornilenka, koji je već neko vrijeme na izlaznim vratima iz Zenita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.