TRANSFERI

Zidane i Kovač u borbi za mladu njemačku zvijezdu koja može otići ispod cijene

Foto: EPA

NAKON što je u četvrtak dogovorio dolazak Edera Militaa iz Porta za 50 milijuna eura, Real Madrid već se okrenuo novom pojačanju koje može dobiti za dvostruko manju odštetu.

Radi se njemačkom reprezentativcu Julianu Brandtu koji ima ugovor s Bayerom iz Leverkusena do 2022. godine, ali i klauzulu prema kojoj može napustiti klub za samo 25 milijuna eura ako se ne plasira u Ligu prvaka.

Apotekari su nakon 25 kola Bundeslige šesti na ljestvici sa četiri boda manje od Borussije Mönchengladbach koja drži četvrto mjesto, odnosno posljednju poziciju s koje se iz Njemačke ide u LP.

Novi/stari trener Reala Zinedine Zidane želi iskoristiti tu klauzulu ako se Bayer dovede u situaciju da za tako skroman novac za današnje nogometne prilike dovede 22-godišnjeg ofenzivca, međutim, AS piše i kako će imati ozbiljnu konkurenciju u njemačkim velikanima.

Bayern Nike Kovača svake godine nastoji dovesti neku mladu njemačku zvijezdu, a takvim je igračima sklona i Borussia Dortmund. 

Brandt je u Bayeru cijelu seniorsku karijeru, odigrao je 206 utakmica i zabio 39 golova, a bio je dvaput strijelac i za njemačku reprezentaciju, za koju je nastupio 23 puta. Transfermarkt ga procjenjuje na 45 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.