SEHA LIGA

Zlatko Horvat MVP SEHA lige, tri Hrvata u idealnoj postavi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

KAPETANI deset klubova sudionika SEHA - Gazprom lige odabrali su idealnu postavu osme sezone ovog regionalnog rukometnog natjecanja, a najboljim igračem proglasili su zagrebaša Zlatka Horvata.

Naš je reprezentativac, naravno, uvršten i u najbolju sedmorku, zajedno s još dvojicom Hrvata - pivotom Marinom Šipićem iz Nexea te srednjim vanjskim Igorom Karačićem, koji igra za Vardar.

Makedonski sastav ima najviše predstavnika, čak četvoricu u najboljoj sedmorci, a uz Karačića tu su golman Dejan Milosavljev, lijevo krilo Timur Dibirov i desni vanjski Dainis Kristopans.

Postavu kompletira Petar Đorđić, lijevi vanjski Meškova iz Bresta, kojem su se među nagrađenima pridružili suigrač Pavel Horak kao najbolji obrambeni specijalist te Manolo Cadenas kao najbolji trener.

Baš je bjeloruski Brest domaćin Final Foura koji počinje 2. travnja, a na kojem će Hrvatska sigurno imati jednog finalista. Prvi polufinalni par čine PPD Zagreb i našički Nexe, a u drugoj utakmici sastaju se domaćin Meškov i branitelj naslova Vardar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.