Znate li zašto NBA zvijezda mora igrati s flasterom na vratu?

Foto: Profimedia

LAMELO BALL četvrti je put ove sezone zabio 30 ili više poena. U porazu od Milwaukee Bucksa zvijezda Charlotte Hornetsa zaustavila se na rekordu sezone od 37 poena i dodala im po pet skokova i asistencija, no sve to u uvjerljivom porazu 99:130. Jednako koliko o njegovoj izvedbi priča se i o flasteru na vratu koji nosi dok igra.

Ball ove sezone ima prosjeke od 22.2 poena, 5.4 skoka i 8.6 asistencija po susretu, ne pokazujući da mu prošlosezonska fraktura gležnja predstavlja probleme u ovoj natjecateljskoj godini. Ipak, problema ima, a sve zbog pravila u NBA ligi. Liga je od 22-godišnjaka zatražila da prekriva tetovažu koju ima na vratu ispod lijevog uha. Istetovirano LF odgovara skraćenici srednjeg imena LaMela LaFrancea Balla, ali i nazivu modne marke koju je pokrenuo u jesen 2020., nedugo nakon što je draftan.

NBA liga zabranjuje igračima reklamiranje proizvoda, pa tako i tetovažama i frizurama. Njegova tetovaža krši propise i zato mu je liga naredila da prekrije tetovažu, objasnio je glasnogovornik lige Tim Frank.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.