DINAMO

Zoran Mamić: Gvardiol neće igrati samo za Dinamov bonus. Prijelazni rok još traje

Foto: Pixsell

DINAMO sutra u 19 sati na Maksimiru protiv Flore iz Talinna igra play-off Europa lige. Igra se samo jedna utakmica i hrvatski prvak je veliki favorit.

 

Trener Zoran Mamić je na press-konferenciji uoči utakmice rekao da Dinamo ne bježi od uloge favorita, ali da Estonce ne treba podcijeniti.

Mamić je najavio da će u početnoj postavi za sutrašnju utakmicu biti i Joško Gvardiol koji je prodan Leipzigu za 16 milijuna eura plus bonusi. Nijemci će Gvardiola ostaviti u Dinamu na posudbi do siječnja ili do kraja sezone, a Dinamo bi za svaki njegov nastup u HNL-u trebao dobiti 70, a u Europi 100 tisuća eura.

Bit će još novih igrača

"Dinamo je s Gvardiolom napravio fantastičan posao. Detalje ugovora nije potrebno iznositi. Joško ostaje Dinamov igrač do daljnjega. Da li će to biti do siječnja ili do srpnja, to ne znamo. Joško je registrirani igrač Dinama i igrat će sutra protiv Flore. Ne zato da bi donio Dinamu bonus, nego jer on to zaslužuje", rekao je Mamić.

Dinamov trener i sportski direktor najavio je da za Dinamo prijelazni rok još nije gotov.

"Prijelazni još nije konačan i za nas, što se tiče dolazaka, traje i duže nego u nekim drugim zemljama. Radimo, bit će sigurno nekih noviteta, a kad, tko i koliko će ih biti, bit ćete na vrijeme obaviješteni", rekao je Dinamov trener.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.