LIGE PETICE

Žrtva maksimirske krtice i bivši golman Tottenhama: Ne otpisujte Modrićev povratak

Foto: EPA

BIVŠI golman Tottenhama Paul Robinson dao je intervju za Football Insider u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na to što će biti s Lukom Modrićem nakon Real Madrida. Podsjetimo, Robinson je hrvatskoj javnosti najpoznatiji kao vratar kojem je Gary Neville vratio loptu za najpoznatiji autogol ikad zabijen na Maksimiru.

U engleskim medijima se spekulira da bi Modrić mogao ovog ljeta napustiti Santiago Bernabeu nakon što mu istekne postojeći ugovor s Real Madridom.

Nakon toga bi ga bilo koji klub mogao dovesti bez odštete, a Robinson smatra da to što Modrić ima 36 godina neće biti prepreka za to da svi najveći engleski klubovi pokušaju odraditi taj posao.

Hoće li se Modrić vratiti u Premiership?

Modrić je napustio Englesku 2012. godine kako bi u transferu teškom 35 milijuna eura otišao u Real Madrid, a Robinson misli da bi se nakon deset godina hrvatski veznjak mogao vratiti u London.

"Ne otpisujte mogućnost da se Modrić vrati u Tottenham. Mislim da postoje jaki argumenti za njegov dolazak u London. Još uvijek ga tamo obožavaju, ali budite sigurni, zainteresiranih kupaca neće nedostajati. Svi top šest klubova će sigurno htjeti Modrića ako bude slobodan", rekao je Robinson pa dodao:

"Neovisno o sustavu u kojem neka momčad igra, Modrić bi se uklopio. Može igrati s tri igrača, četiri igrača, iza napadače, on može sve. Svi znamo koliko je talentiran, Modrić je fenomenalan igrač, može igrati gdje god želi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.