Zubac nastavio odličnu formu, Šarić slab u teškom porazu Warriorsa

Foto: Profimedia

IVICA ZUBAC nastavio je jako dobru formu u 126:120 pobjedi Los Angeles Clippersa nad Toronto Raptorsima. S 12 poena (šut 6/8) i 11 skokova u 31 odigranoj minuti stigao je do 13. double-double učinka sezone, a tome je pridodao i tri asistencije te jednu blokadu.

Clippersima je ovo bila sedma pobjeda u posljednjih osam utakmica. Do nje su ih s po 29 postignutih poena predvodili Paul George i Kawhi Leonard, koji je nekoliko sati prije utakmice potpisao trogodišnje produljenje ugovora vrijedno 153 milijuna dolara. Kod Raptorsa je s 25 koševa i šest asistencija najbolji bio Immanuel Quickley.

Šarić slab u teškom porazu Warriorsa, Šamaniću tri minute u pobjedi nad Denverom

Bojan Bogdanović je u porazu Detroit Pistonsa od San Antonio Spursa 130:108 postigao 19 poena uz dva skoka i isto toliko asistencija. Više o toj utakmici pročitajte ovdje.

Dario Šarić uklopio se u lošu izvedbu Golden State Warriorsa, koji su na domaćem terenu izgubili 141:105 od New Orleans Pelicansa. Hrvatski košarkaš za 13 je minuta ostvario učinak od četiri poena i po tri skoka i asistencije. 

Do uvjerljive pobjede stigao je Utah Jazz nad Denver Nuggetsima (124:111) pa je nešto više od tri minute na kraju utakmice dobio i Luka Šamanić. U tom je vremenu ubacio jedan koš i pridodao jednu asistenciju.