Žužul: Pogledajte kako Hajdukovci razbijaju naše svlačionice

Foto: Index, Pixsell / Miranda Cikotić 

BURAN derbi Splita i Hajduka (1:1) imao je i buran nastavak. 
 
Naime, nakon utakmice na Parku mladeži vlasnik Splita Slaven Žužul izletio je iz svlačionice i rekao da Hajdukovci razbijaju svlačionicu. Ranije se ispred Hajdukove svlačionice čula buka.
 
"Neću vam dati izjavu, vi ionako sve znate sami. Evo otvaram vrata i poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici", rekao je Žužul novinarima.
 
Hajduk je demantirao bilo kakav incident nakon završetka susreta i pozvao novinare u svlačionicu, gdje se vidjelo da ništa nije razbijeno te da je u njoj ostalo samo smeće iza Hajdukovih igrača.
 
Bučio je samo trener Hajduka Juan Carillo, nezadovoljan igrom svojih igrača na otvaranju proljetnog dijela sezone.
 
Erceg kaže da nije pljunuo prema Žužulu 
 
Utakmicu je obilježio i Ante Erceg, bivši igrač Splita, koji je nakon pogotka za 1:1 gestikuirao prema loži gdje je sjedio Žužul, s kojim se nije rastao u najboljim odnosima. Izgledalo je i da je pljunuo prema bivšem gazdi, koji je to potvrdio novinarima. 
 
"Nakon postignutog gola Ante Erceg dotrčao je ispred lože Splita i pljunuo prema njoj", rekao je Žužul.
 
Ante Erceg nakon susreta izjurio je iz svlačionice i nije se htio zaustaviti pokraj novinara. Hajdukov spasitelj bio je vidno neraspoložen unatoč pogotku koji je njegovoj momčadi donio bod u utakmici s gradskim rivalom. Kasnije je ipak kazao da nije pljunuo prema Žužulu, već je istovremeno bio uzbuđen i nervozan zbog raspleta utakmice. 
 
Erceg je dijete Splita, s kojim se rastao uz uvrede i optužbe. Osim neisplaćenih plaća, sporan je bio tretman liječnika RNK Split. Erceg je jednom prilikom kazao da su mu skoro uništili karijeru te ga istvoremeno uvjeravali da glumi ozljede, zbog čega je plaćao novčane kazne. Zabranili su mu i ulaz u klub dok je još bio pod ugovorom. Slaven Žužul je sve navode demantirao. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.