ZANIMLJIVOSTI

Zvijezda Bundeslige organizirala korona-party pa bježala od policije preko krova

Foto: Guliver Image

BREEL EMBOLO, 23-godišnji švicarski nogometaš koji igra u Borussiji iz Mönchengladbacha našao se u središtu pozornosti njemačke javnosti. Bild je plasirao vijest kako je policija upala na zabavu koju je organizirao usred pandemije koronavirusa, a mladi napadač je pobjegao.

Prema navodima iz njemačkih medija, Embolo je organizirao zabavu u subotu 16. siječnja u Essenu. Zabava i okupljanje su zbog korone ilegalni pa ga je netko prijavio policiji koja je ubrzo stigla na tu adresu. Embolo je navodno pobjegao preko krova i ušao u stan drugoj osobi. 

Kasnije je na svojem Instagram profilu objavio kako je nakon utakmice otišao kod prijatelja gledati košarku, ali poriče da je bio na zabavi. "Stan u kojem sam bio je samo blizu stana u kojem je bila zabava, lažna je informacija da sam tamo bio. Ipak, u ovakvim okolnostima je bilo pogrešno što nisam bio kod kuće", napisao je.

Policija je klubu dostavila podatke, a Borussia je zabranila Švicarcu da dolazi na treninge i okupljanja dok se ne testira na koronu. Jučer nije bio u kadru kada je Borussia pobijedila Werder, a klub provodi istragu o cijelom događaju te bi Embolo mogao dobiti dugotrajnu suspenziju ako se pokaže kako je ipak bio na spomenutoj zabavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.