Zvijezda Lazija htjela je otići zbog Tudora. Sad će ipak ostati?

Foto: Profimedia

IGOR TUDOR (46) napušta Lazio svega tri mjeseca nakon što je postao njegov trener, objavio je najpoznatiji nogometni insajder Fabrizio Romano i pritom istaknuo kako će se to dogoditi "odmah". Romanov kolega Nicola Schira dodao je da bi Tudora mogli zamijeniti legendarni njemački napadač, a sada trener Miroslav Klose ili trenutni trener Verone Marco Baroni.

Podsjetimo, hrvatski stručnjak sredinom ožujka naslijedio je Maurizija Sarrija na klupi. Do kraja sezone ostvario je šest pobjeda, tri neriješena rezultata i dva poraza, osvojio sedmo mjesto u Serie A i s ukupnih 2:3 ispao od Juventusa u polufinalu talijanskog kupa.

Guendouzi ostaje nakon Tudorova odlaska?

Schira je u utorak objavio da "Tudor nije u dobrim odnosima s puno igrača", a među njima je naveo veznjaka Mattea Guendouzija (25). "Guendouzijeva budućnost mijenja se nakon Tudorova odlaska. Francuski nogometaš želio je otići jer nije bio u dobrim odnosima s hrvatskim trenerom", piše sada Schira.

Predsjednik Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani ne žele prodati Guendouzija te su navodno već odbili ponudu Aston Ville. Guendouzijev ugovor s rimskim klubom vrijedi do ljeta 2028. i Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Tudor se i u Marseilleu sukobio s Guendouzijem

Guendouzi je u dosadašnjoj karijeri igrao u Lorientu, Arsenalu, Herthi i Marseilleu, gdje mu je Tudor već bio trener tijekom 2022. i 2023. godine. L'Equipe je u kolovozu 2022. godine pisao da su se njih dvojica sukobila na poluvremenu prijateljske utakmice Marseillea i Milana. Točan uzrok se nije znao, no Guendouzi se nakon toga otišao istuširati, spakirao se i nije se vratio na drugo poluvrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.