Zvijezda Partizana nakon tučnjave s realovcima: Ništa nije krenulo od mene

Foto: EPA-EFE

KK PARTIZAN je drugi put u 48 sati sat srušio Real Madrid na njegovom terenu. Nakon što su u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige slavili tricom Kevina Puntera u posljednjoj sekundi, u drugoj utakmici su bili uvjerljiviji i na kraju slavili rezultatom 95:80.

Na samom kraju utakmice izbila je i tučnjava nakon sukoba Puntera i Sergija Llulla. U gužvi je Guerschon Yabusele hrvačkim zahvatom zakucao Dantea Exuma na pod, Mathias Lessort je gurnuo i srušio Džanana Musu, dok je Mario Hezonja ušao u sukob s Punterom.

Iščekuju se kazne i rezultati pretraga

Nakon duljeg vijećanja suci su prekinuli utakmicu manje od dvije minute prije kraja, a rezultat koji je stajao u tom trenutku je priznat. Yabusele je u trenutku kada ga je zakucao na parket povrijedio Exumov skočni zglob, a u Partizanu sa strepnjom iščekuju rezultate daljnjih pretraga.

Nakon utakmice Punter je bio upitan kako objašnjava cjelokupni incident između njega i Llulla. „Molim vas, zašutite. Baš ništa nije počelo od mene“. U madridskom klubu su najavili rigorozne kazne svojim igračima. Dnevnik Marca navodi kako će čelnici Reala prvo pričekati kazne koje će dodijeliti Euroliga.

Zatim će sami, poštujući klupski kodeks, žestoko kazniti sve svoje igrače koji su sudjelovali u užasnim scenama na sportskom borilištu. U slučaju da Euroliga suspendira više igrača, teže će biti pogođen Partizan. Naime, beogradski klub ima puno tanju klupu od Reala i teže bi nadomjestio izostanak ključnih igrača. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.