Zvijezda Tottenhama opisala savršenog igrača. Evo što je uzeo od Perišića

Foto: Profimedia

DESNI krilni napadač Tottenhama Dejan Kuluševski (23) u razgovoru za Goal složio je svog savršenog nogometaša. Švedski reprezentativac birao je nogometaše u pet kategorija, a za snagu je izabrao hrvatskog reprezentativca i svog klupskog suigrača Ivana Perišića (34). Razgovor s Kuluševskim pogledajte ovdje.

Savršeni nogometaš prema Dejanu Kuluševskom:

Desna noga - Eden Hazard
Lijeva noga - Josip Iličić
Brzina - Anthony Elanga
Snaga - Ivan Perišić
Nogometna inteligencija - Lionel Messi

Perišić se oporavlja nakon teške ozljede koljena

Perišić naporno radi kako bi se što prije oporavio od teške ozljede koljena. U Innsbrucku je odradio operaciju prednjih križnih ligamenata, a nakon toga je započeo rehabilitaciju. Nedavno je na Instagramu objavio fotografiju s treninga u teretani, a drugom iz mora poručio da se želi što prije vratiti na teren.

No, ako će mu zaista trebati devet mjeseci za oporavak, to znači da je sezona za njega završena, ali i da vjerojatno otpada i za Europsko prvenstvo 2024., čak i ako se uspije oporaviti na vrijeme. U idealnom slučaju mogao bi se vratiti u ožujku, a ova bi situacija mogla i ubrzati njegov dugo iščekivani povratak u Hajduk.

Perišić je u Tottenham došao iz Intera kao slobodan igrač u ljeto prošle godine. Od tada je za Spurse u 50 nastupa postigao jedan i namjestio 14 golova. Ugovor s Tottenhamom traje mu do kraja sezone pa je, s obzirom na težinu ozljede, već odigrao posljednji meč za taj klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.