Slatko, slano, jednostavno!
Foto: 123rf
JEDNA slatka, jedna slana fitness juha naše je rješenje za vaš fitnes jelovnik iz razloga što jedna svakako mora pasati uz glavno fitness jelo.
Mnogi u svojoj fitness prehrani zaborave na unos povrća te se obrok nerijetko sastoji isključivo od kombinacije potrebne količine proteina i ugljikohidrata.
KREM JUHA OD BROKULE
Sastojci:
500 g svježe brokule
50 g posnog sira
prstohvat usitnjenih listića bosiljka
pola čajne žlice mljevenog češnjaka
pola čajne žlice soli
prstohvat papra
Priprema:
1. Brokulu skuhajte do razine kada je u potpunosti mekana
2. Štapnim mikserom izmiksajte brokulu i 100 ml vode u kojoj se kuhala
3. Štapnim mikserom umiksajte posni sir sa dvije jušne žlice vode
4. Pola litre vode u kojoj se kuhala brokula ostavite u posudi u koju ponovno vratite, sada izmiksanu, brokulu te dodajte posni sir, usitnjene listiće bosiljka, mljeveni češnjak, sol i papar
5. Kuhajte juhu dok ne zakipi, nakon čega je kuhanje završeno
JUHA OD RAJČICE
Sastojci:
500 ml pasirane rajčice
300 ml vode
1 čajna žlica usitnjenih listića bosiljka
1 čajna žlica stevije u prahu
2 prstohvata soli
prstohvat papra
Priprema:
1. Pasiranu rajčicu kuhajte dok ne zakipi, nakon čega dodajte vodu te ostale navedene sastojke
2. Kuhajte juhu dok ponovno ne zakipi, nakon čega je kuhanje završeno
Ukoliko želite, u vruću juhu nakon kuhanja možete dodati komadiće rižinih krekera.
Sastojci:
500 g svježe brokule
50 g posnog sira
prstohvat usitnjenih listića bosiljka
pola čajne žlice mljevenog češnjaka
pola čajne žlice soli
prstohvat papra
Priprema:
1. Brokulu skuhajte do razine kada je u potpunosti mekana
2. Štapnim mikserom izmiksajte brokulu i 100 ml vode u kojoj se kuhala
3. Štapnim mikserom umiksajte posni sir sa dvije jušne žlice vode
4. Pola litre vode u kojoj se kuhala brokula ostavite u posudi u koju ponovno vratite, sada izmiksanu, brokulu te dodajte posni sir, usitnjene listiće bosiljka, mljeveni češnjak, sol i papar
5. Kuhajte juhu dok ne zakipi, nakon čega je kuhanje završeno
JUHA OD RAJČICE
Sastojci:
500 ml pasirane rajčice
300 ml vode
1 čajna žlica usitnjenih listića bosiljka
1 čajna žlica stevije u prahu
2 prstohvata soli
prstohvat papra
Priprema:
1. Pasiranu rajčicu kuhajte dok ne zakipi, nakon čega dodajte vodu te ostale navedene sastojke
2. Kuhajte juhu dok ponovno ne zakipi, nakon čega je kuhanje završeno
Ukoliko želite, u vruću juhu nakon kuhanja možete dodati komadiće rižinih krekera.
U zimsko vrijeme uz unos povrća potrebna je i okrjepa, a postoji li bolja kombinacija navedenog od tople juhe?
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati