Fiat neće lansirati reklamu u kojoj se pojavljuje Charlie Sheen

Screenshot: YouTube
Foto: Fiat

OVIH dana sve se u Fiatu vrti oko modela 124 Spider. 

Nakon odličnih kritika koje je 124 Spider pokupio u Americi i pripremio tlo za lansiranje počeli su prvi problemi. Na sreću nije u pitanju automobil, već protagonist koji se pojavljuje u reklamnom videu za model. U Fiatu su procijenili kako ne bi bilo pametno lansirati reklamu u kojoj se pojavljuje Charlie Sheen, bar ne u dogledno vrijeme dok se priče oko njega ne stišaju. 
 
Podsjetimo, Fiat je Charliea angažirao prije nekoliko godina u vrlo uspješnoj reklami "House Arrest" u kojoj glumac promovira dolazak Fiata 500 Abarth na američko tržište. Suradnja se trebala nastaviti i sa modelom 124 Spider koji na tržište dolazi tijekom iduće godine.  

Premijera reklame trebala se desiti na netom održanom LA Auto Showu no Olivier Francois, šef marketinga u Fiatu, u zadnji je čas odlučio stopirati lansiranje videa. Nije poznato koji dio iz ionako kontraverznog života glumca im je zasmetao, to što je HIV pozitivan, ili što se počelo naveliko govoriti o njegovom odnosu prema partnericama i partnerima. Pomalo neočekivano, s obzirom da se percepcija Sheena u javnosti unazad nekoliko godina nije bitno mijenjala. Dio novinara koji je početkom mjeseca na jednom događaju vidio isječke reklame kazao kako je reklama posve očekivana. U reklami se vidi divljačka vožnja spomenutog roadstera da bi na kraju iste Sheen spustio prozor i rekao: "Some people watch car porn, I prefer to make it.
 
 
Što se samog Fiata 124 tiče u europske salone bi trebao stići u drugoj polovici iduće godine. Osim donekle okljaštrene izvedbe sa 140 KS i 240 Nm (američka izvedba ima 160 KS i 249 Nm) europski kupci će na raspolaganju imati i atraktivnu Abarth inačicu. i to u nekoliko razina snage (160 - 200 KS). Upravo je Abarth trenutno najsvjetlija točka Fiata koji posljednjih mjeseci bilježi konstantan rast popularnosti. Uz 124 Spider u Abarth izvedbi možemo očekivati i druge Fiatove modele poput 500X. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.