FOTO Ovaj vikend Hercegovina ugošćuje ljubitelje starih Opela iz cijele regije

Foto: Opel Oldschool club Hercegovina

JEDNO od najvećih okupljanja ljubitelja starih Opela u regiji dogodit će se ovog vikenda u Hercegovini. 

Kao i u pet prethodnih okupljanja, organizator je Opel Oldschool club Hercegovina, a očekuje se dolazak više od 130 primjeraka kultnih modela nekadašnjeg diva iz Rüsselsheima. Uz već tradicionalne posjetitelje iz regije (Hrvatska, Crna Gora, Srbija), a najavljeni su i gosti iz Austrije, Francuske, Mađarske, Njemačke, Slovenije i Švicarske. 

 

Još samo 4 dana do 6.Opel Oldschool susret u Hercegovini 💪💪😁 Posuško lito, Radio Grude, Radio Posušje, Posušje.info! #opeloldschoolclubhercegovina #opel #oldschool #oldtimer #oldcar #opelclassic #posusje #hercegovina #bosniaandherzegovina

Objavljuje Opel Oldschool club Hercegovina u Utorak, 9. srpnja 2024.

Vraćamo se u vrijeme kad je Opel bio jedna od najpopularnijih marki na europskim cestama, vrijeme koje su obilježile Ascone, Kadette i Senatore, a sportski automobili poput Mante i Calibre bili automobili snova. 

U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako ovih dana na cestama vidite puno očuvanih starih Opela. Bit će to svakako prilika da se s nostalgijom sjetimo vremena unikatnih modela, od obiteljskih Kadetta i Ascone, pa sve do poslovnih limuzina kalibra Senatora. 

Program skupa:

Petak 12.7.2024.
Doček gostiju na glavnoj lokaciji u Posušju, na Ilijinom brdu u 17 sati uz druženje i večeru.
Subota 13.7.2024.
Ovogodišnji program počinje kod restorana Luka, Široki Brijeg Uzarići u 12 sati gdje će biti ručak za sve sudionike skupa.
U 14h vožnja po Hercegovini.
Dolazak u Posušje je u 15:30 gdje se kratko zadržavamo u centru. Na Ilijino brdo (završna lokacija) idemo u 17:00 h gdje vas očekuje druženje i zabava uz glazbu uživo, tombolu, igre i dosta zanimljivog sadržaja.
Nedjelja 14. 7. 2024. g.
Ispraćaj gostiju uz doručak u 10h

Na dan skupa 13. srpnja kotizacija po vozaču iznosi 20 KM, a za suvozača 10 KM. U cijenu je uključen ručak i piće u dnevnom programu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.