VIDEO Zabio se u benzinsku, a onda je napravio najgluplju moguću stvar

Screenshot: YouTube

LJUDI u neočekivanim stresnim situacijama mogu različito reagirati. Neki naprave posebno glup potez, naročito ako su pod utjecajem alkohola. Ovo je jedan takav.

24-godišnji William Edmonds je odlučio popiti još jednu pivu. I ne bi to bilo ništa strašno da već prije nije popio „priko više“, a potom i sjeo za upravljač svog kamioneta. Mlađahni vozač ohrabren alkoholom u gluho doba noći odlučio je spektakularno napustiti benzinsku postaju, s puno gasa. I bilo je spektakularno, ali postaju nije napustio. Naprotiv, u punoj brzini završio je u trgovini.

I to nije kraj gluposti jer tada Edmonds dolazi na ideju da zataška tragove. Čupa stražnju registarsku pločicu zaboravivši da je 2019. godina i da kamere sve pokrivaju, posebno trgovine otvorene 0-24 na potezu Detroit - Flint.

Naravno, policiji je trebalo manje od 24 sata da identificiraju i lociraju prijestupnika. Uhićen je i optužen za neopreznu vožnju i bježanje s mjesta nesreće. Ubuduće će se morati dvaput tjedno testirati na alkohol i droge, a pušten je uz jamčevinu od 5000 dolara. S obzirom na to da nema ozlijeđenih i da je izrazio žaljenje, Edmonds bi mogao proći s nešto blažom kaznom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.