Ovo je trenutno najgledanija serija na Netflixu. Prati priču o sotonističkoj sekti

Screenshot: YouTube

NETFLIX ima novu mini seriju imena Devil in Ohio koja je zasjela na vrh trending ljestvice u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

UPOZORENJE! Tekst sadržava spoilere!

U glavnim ulogama pojavljuju se poznata imena poput Emily Deschanel, Madeleine Arthur i Sam Jaeger, a glavni fokus serije je na istrazi vezanoj uz sotonistički kult u Ohiju.

 

Seriju je za Netflix kreirala Daria Polatin prema vlastitoj istoimenoj knjizi iz 2017. godine. Devil in Ohio sastoji se od osam epizoda, a na Netflixu se pojavila 2. rujna. 

O čemu se u seriji radi

Nakon što je odbjegla djevojka Mae primljena u bolnicu s ozljedama u svoj dom prima ju psihijatrica Suzanne. No njezin svijet uskoro se okreće naglavačke jer se saznaje da Mae dolazi iz sotonističke sekte, a njen dolazak prijeti Suzanneinoj obitelji. 

"Definitivno nije ono što sam očekivao od trailera"

Serija je dobila ocjenu 6/10 na IMDB-ju, a na Rotten Tomatoes stranici svidjela se 50% korisnika. 

"Definitivno nije ono što sam očekivao od trailera, više je kao životni film koji je razvučen na osam epizoda s visokim budžetom. Ponekad je previše dramatična, ali je definitivno zabavna. Vjerojatno se mogla skratiti na pet epizoda i bila bi malo bolja. Ne mogu se žaliti, zabavila me", glasi jedna od pozitivnih recenzija. 

"Serija započinje dovoljno snažno s prilično otvorenom pričom o djevojci koja je pobjegla kultu i stigla u obližnju bolnicu. Prvih nekoliko epizoda obavlja dobar posao i postavlja ljestvicu očekivanja visoko. Problem je što se kasnije likovi razvodne i krenu donositi glupe odluke, a zbog završetka serije mi je uopće žao što sam ju počeo gledati", glasi jedan negativan osvrt.