10 najpopularnijih zvijezda Instagrama koje će vas inspirirati svakom svojom objavom

Foto: Instagram 

PUNO je zvijezda i zvjezdica na Instragramu, a čini se i sve više fitnes muza pa je već prilično teško odabrati koga pratiti, koga tu i tamo škicnuti, pa vam stoga donosimo 10 najinspirativnijih profila koji će vas sigurno potaknuti na vježbu i brigu o vlastitom tijelu. I tu nije riječ samo o seksi fitnes trenericama.

1. Nude Yoga Girl

Potpuno anonimna, ali super popularna učiteljica joge i fotografkinja svakodnevno će vas oduševiti fotografijom nove poze. Dodamo li tome i činjenicu da se fotografira potpuno gola, ne čudi nas činjenjica da je Nude Xoga Girl postala must have model za praćenje kako ljubitelj(ic)a joge tako i fitnesa.


2. @annavictoria


Poznata trenerica i vlasnica The Fit Body Guidesa koja na svom profilu sustavno promovira zdrav život, vježbe i primjere prehrane, oduševljava svoje poklonike atraktivni selfijima te motivira pratitelje fotografijama "prije i poslije" - primjerica žena koje su uz pomoć njenih 12 tjednih programa uspjele postići čudo.


3. @massy.arias

Ovu hard core trenericu prati više od 1.9 milijuna ljudi zbog čega se definitivno nalazi i u samom vrhu naše ljestvice Instagram celebrityija.


4. @achieving_balance

Ova australska trenerica oduševljava svoje poklonike jer se ne bazira samo na klasičnom fitnes treningu već svoje pratitelje sustavno motivira različitim vježbama i treninzima - od boksa, kanuinga, daskanja, joge... Ujedno promovira i svoj program Train With Tanya, a često nas počasti i besplatnim fitnes aplikacijama s odličnim HIIT vježbama.


5. @emilyskyefit

Osnivačica F.I.T.-a (Fitness Inspiration Transformation) programam koja svoje poklonike svako malo počasti ultimativnim videima vježbi, a horde žena koje je prate oduševljene su i njenim dijetnim planovima te atraktivnim fitens outifitima. Što više jedna žena u treningu može poželjeti od svojih muza?


6. @amandabisk

Bivša skakačica motkom danas pažnju plijeni kao joga instruktorica. Za sve one koje više zanimaju takve vježbe, ne bildanje već toniranje svog tijela, ova australka pokazat će vam kako najlaše postići zacrtane ciljeve. Njeno tijelo jamac je da zna o čemu priča.


7. @twobadbodies


Kaisa i Jennifer dupli su jamac da ćete na njihovom profilu pronaći pravu inspiraciju. Od klasičnih vježbi, kratkih videa kako najbolje izvući iz vježbi s vijačom ili boksačkim trikovima.


8. @natalieuhling

Ova trenerica i ambasadorica mnogih programa vježbanja - NUFit, Jump Cut, Triple Threat & Round House vježbi vjerojatno su i sve što trebate za motivaciju. Aha da - vježbe i pogled na nju!


9. @mistyonpointe

Mislite da nemate što naučiti od profesionalne balerine? Pogledajte i zaključite opet. Misty Copeland sve je samo ne "obična" balerina, a njene vježbe obožavaju žene diljem svijeta i zahvaljujući njoj ponose se svojim savršeno istoniranim tijelima. 


10. @msjeanettejenkins

Jeanette Jenkins dobro je poznata zvjezdama Hollywooda, kao osobna trenerica i nutricionistica koja je mnoge zvijezde motivirala za postizanje predivnih toniranih mišića i zbog koje se mnoge slavne žene danas mogu pohvaliti svojim bikini fotkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.