Bella Hadid otkrila detaljan sadržaj svojeg hladnjaka

Foto: Instagram

NAJMLAĐA sestra Hadid već nekoliko godina njeguje vrlo uspješnu manekensku karijeru. 

Upravo zbog toga mora održavati besprijekornu figuru koja ne trpi nezdravu prehranu. 

Iako je u nekoliko intervjua istaknula da često običava naručivati hranu, tvrdi da se u posljednje vrijeme trudi što više kuhati kako bi izbjegla unošenje takozvanih skrivenih kalorija iz restoranske hrane. 

Njezin je hladnjak stoga uvijek prepun zdravih namirnica od kojih se većina može jesti bez posebne pripreme što Bellu ne dovodi u napast da posegne za nezdravim grickalicama. 

"Ponekad siđem samo kako bih pogledala u naš hladnjak", napisala je manekenka ispod fotografije na kojoj se nalaze savršeno posložene police hladnjaka napunjene zdravom hranom i napicima bez šećera. 

Kao što možete vidjeti, Bella je ljubiteljica prehrane bogate proteinima i zdravim mastima pa se tako na policama nalaze skyr jogurti, maslac od indijskog oraščića i badema, salama, humus, razni sirevi te bobičasto voće, jabuke i već narezani štapići od celera i mrkve. 

Osim navedenog, tu su i detox napici od kelja, limuna i đumbira te nekolicina različitih biljnih mlijeka. 

Iako se većinu vremena hrani zdravo, Bella je za Harper's Bazaar otkrila da se ponekad počasti pizzom ili tanjurom tjestenine, no da se nakon toga osjeća vrlo umorno i pospano pa pomno bira kada će jesti takvu hranu. 

Inače, Bella je, kako samu sebe naziva, velika kavopija pa već do podneva popije tri do četiri Espressa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.